Advies voor jouw woonvraagstuk

WOONADVIES

De woningmarkt is continu in beweging. Iedere nieuwe aankoop, verkoop of taxatie is een nieuwe situatie in een veranderende markt en vraagt om maatwerk. Met onze kennis, ervaring en natuurlijke drang om kwesties tot op de bodem uit te zoeken, staan wij graag voor je klaar om vrijblijvend te sparren over jouw vraagstuk.

Liever lastige kwesties

Advies. Mark, moet je dat nou wel doen? En moet je het als zodanig op je website zetten? Dat heb ik bewust wel gedaan. Omdat dat goed omschrijft hoe ik graag als makelaar werk. Brenda en ik pushen niet op eenmalige transacties, maar geloven heilig in een vertrouwensrelatie waar uiteindelijk vanzelf een opdracht uit komt rollen. Bovendien vinden we het ontzettend leuk om mensen te helpen bij het uitzoeken van lastige kwesties.

Twijfel jij of je wilt verhuizen of je huis toch moet verbouwen omdat de markt op slot zit? Of wil je graag een dakkapel plaatsen, maar vraag je je af of dat wel de ruimte oplevert die je zoekt? Wat jouw uitdaging ook is, schroom niet om onze makelaardij te bellen, dan kijken we samen naar de beste uitkomst voor jou.

Contact opnemen

De beste uitkomst voor jou

Verhuizen of verbouwen? Uitbouwen of een dakkapel plaatsen? Een nieuwe keuken of een nieuw huis? Heb je twijfels en weet je niet wat de beste optie voor jouw situatie is? Bel ons, dan kijken we samen naar de beste uitkomst voor jou.

Contact opnemen

Onze klanten vertellen

Verkoop

Eerlijk en oprecht

Mark is niet de goedkoopste, maar elke cent waard.

Advies

Fantastisch traject!

Accurate communicatie en degelijk advies! Absolute aanrader als partner in verkoop- of aankooptraject van een woning!

Verkoop

Hij doet zijn ‘huiswerk’

Niet zomaar iemand die enkel de deur open doet voor de kijkers, hij doet zijn ´huiswerk´, heeft veel aandacht voor het sociale aspect en inspelen op sfeer en gevoel en reageert duidelijk en adequaat op vragen.

Advies

Geen ‘gladde’ praatjes

Het contact met Mark Renkema verliep erg plezierig en deskundig. Geen ‘gladde’ praatjes, maar een helder verhaal, gebaseerd op veel kennis van de (roerige) markt.

Contact met Mark Renkema Makelaardij