Een makelaar met aandacht voor jou

BEREID JE VOOR

Dat is al 29 jaar mijn stokpaardje als makelaar. Ik investeer maximaal in een goede voorbereiding van jouw woningdossier. Omdat ik heb gemerkt en gezien dat juist daar het verschil gemaakt wordt tussen een reguliere deal en een verkoop die al jouw verwachtingen overtreft.

Het maximale uit de markt halen voor jou, daar mag je me op afrekenen. Daarom blijf ik ver weg van de goedkoopste zijn. Dat ben ik niet en dat wil ik ook niet zijn. Ik sta iedere dag op om hoge kwaliteit dienstverlening en goed advies te kunnen bieden. Dat kost geld, maar levert je uiteindelijk meer op. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Mark Renkema
06 - 11 56 55 22

Over Mark Renkema Makelaardij
  • Ruim 29 jaar ervaring als makelaar in Utrecht

  • Bij meer dan 2600 woningtransacties betrokken

  • De menselijke woningmakelaar

Brenda Mathijsen Mark Renkema Makelaardij

Goed luisteren en vooruit denken

Goed luisteren naar een opdrachtgever en deze wensen vertalen naar een realistisch plan van aanpak. Het belang van mijn opdrachtgever staat altijd voorop. Ontzorgen, de opdrachtgever eigenlijk altijd een aantal stappen voor zijn, daar ligt mijn kracht.

Met ruim 18 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij adviseer ik samen met Mark gedetailleerd en weloverwogen bij aankoop en verkoop. Op basis van kennis en kunde en met een glimlach zijn wij een fijn en hecht team.

Brenda Mathijsen
06 – 27 88 70 56

De menselijke woningmakelaar

Omdat daar de mooie verhalen liggen en ons werk echt van betekenis is. Die zoektocht, die intensieve persoonlijke relatie die je aangaat met mensen en gezinnen, dat maakt ons werk ontzettend waardevol en leuk.

Omdat je ons krijgt

Mensen vragen me weleens: waarom moeten we voor Mark Renkema Makelaardij kiezen. Ons antwoord is simpel: omdat je één van ons krijgt. Geen 13 kantoormedewerkers die jouw dossier doorschuiven, maar één vertrouwenspersoon die voor jou door het vuur gaat en op wie je echt kunt rekenen.