Een makelaar met aandacht voor jou

BEREID JE VOOR

Dat is al 28 jaar mijn stokpaardje. Ik investeer maximaal in een goede voorbereiding van jouw dossier. Omdat ik heb gemerkt en gezien dat juist daar het verschil gemaakt wordt tussen een reguliere deal en een verkoop die al jouw verwachtingen overtreft.

Het maximale uit de markt halen voor jou, daar mag je me op afrekenen. Daarom blijf ik ver weg van de goedkoopste zijn. Dat ben ik niet en dat wil ik ook niet zijn. Ik sta iedere dag op om hoge kwaliteit dienstverlening te kunnen bieden. Dat kost geld, maar levert je uiteindelijk meer op. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Over Mark Renkema
  • Ruim 28 jaar ervaring in Utrecht

  • Bij meer dan 2600 woningtransacties betrokken

  • Zelfbewust zelfstandig

De menselijke woningmakelaar

Omdat daar de mooie verhalen liggen en mijn werk echt van betekenis is. Die zoektocht, die intensieve persoonlijke relatie die je aangaat met mensen en gezinnen, dat maakt mijn werk ontzettend waardevol en leuk.

Omdat je mij krijgt

Mensen vragen me weleens: waarom moet ik voor jou kiezen. Mijn antwoord is simpel: omdat je mij krijgt. Geen 13 kantoormedewerkers die jouw dossier doorschuiven, maar één vertrouwenspersoon die voor jou door het vuur gaat en op wie je echt kunt rekenen.